När jag gjorde bountyrutorna igår så fick jag kokosmjölk/kokosvatten över och det skall man absolut inte gör sig av med! Det funkar jättebra att ha t.ex. i smoothien eller att använda till att göra en chiapudding av som jag gjorde. I vanliga fall brukar jag använda mandelmjölk, men den här chiapuddingen blev extra krämg och god. Jag lät den stå över natten och åt den till frukost i morse, så gott och sjukt mättande!
Krämig chiapudding
1,5 dl kokosmjölk/vattnet från en burk kokosmjölk
3 msk chiafrön
1 tsk raw kakao
1 krm vaniljpulver (inte vaniljsocker)
1 tsk agavesirap
Blanda ihop ingredienserna till puddingen i en skål. Rör runt med en sked tills du känner att det börja tjockna. Låt puddingen stå i kylen i minst en timme eller över natten. Toppa med banan och kokoschips!
Krämig chiapudding
Åhh vad gott!!