Mitt liv i norr

Krämig chiapudding!

När jag gjorde bountyrutorna igår så fick jag kokosmjölk/kokosvatten över och det skall man absolut inte gör sig av med! Det funkar jättebra att ha t.ex. i smoothien eller att använda till att göra en chiapudding av som jag gjorde. I vanliga fall brukar jag använda mandelmjölk, men den här chiapuddingen blev extra krämg och god. Jag lät den stå över natten och åt den till frukost i morse, så gott och sjukt mättande!
 
Krämig chiapudding
1,5 dl kokosmjölk/vattnet från en burk kokosmjölk
3 msk chiafrön
1 tsk raw kakao
1 krm vaniljpulver (inte vaniljsocker)
1 tsk agavesirap
 
Blanda ihop ingredienserna till puddingen i en skål. Rör runt med en sked tills du känner att det börja tjockna. Låt puddingen stå i kylen i minst en timme eller över natten. Toppa med banan och kokoschips!
 
Krämig chiapudding
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats