Header Image

Mitt liv i norr

Här kan du följa mitt liv i vårt vackra Höga Kusten tillsammans med sambo, jakthund, en sprallig 1,5 åring och en gravidmage med beräknad bebis i mitten på augusti. Förutom en inblick i livet i norr och Höga Kustens fantastiska utbud bjuder jag gärna på hembakat, maträtter och sötsaker utan raffinerat socker. Välkommen! Vill du komma i kontakt med mig? [email protected]

Shiritaki!

Publicerad,
I mitt paket från Bodystore låg en förpackning med shiritaki nudlar som jag varit sugen på att prova ett tag. Nudlarna är fria från både gluten och laktos, utan kolhydrater och med få kalorier (för den som lägger vikt på sådant). Jag gjorde i ordning en favorit i repris, den vegetariska ”köttfärssåsen” och måste säga att nudlarna var ett bra alternativ till pastan. De smakade inte så mycket, men med såsen till eller andra kryddiga tillbehör är de goda, om man är ute efter pastakonsistensen men inte tål eller vill äta vete. Shiritakinudlar får godkänt av mig, har du provat?
 

Ser nästan ut som maskar i paketet, inte så lockande kanske…
 

Men gott till quornsåsen var det!
 

1 Kommentar

  1. Jag är ju en ingrodd "shiratakinudelätare" och ett tips är att låta nudlarna värmas ihop med maten, då får den mer smak och bättre konsistens. Då är den enda som äter dom här hemma så brukar jag lägga nudlarna och den färdiga såsen i en mindre kastrull och låta det gojsa ihop sig en stund.

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *