Jag blev lite fast för det där med chipudding så igår förberedde jag en chokladig variant till dagens frukost. Man kan nog förändra den här puddingen i massor av olika smaker och varianter och den smakade gott också idag. Fredrik som hällde lite mjölk över sin pudding sade att det smakade som oboy. Det bästa är att den bara innehåller naturliga ingredienser. Socker-, gluten- och laktosfri är den också!
Chokladig chiapudding
1,5 dl mandelmjölk
3 msk chiafrön
1 tsk raw kakao
1 krm vaniljpulver (inte vaniljsocker)
1 tsk agavesirap
Topping
Banan
Kokosflakes
Blanda ihop ingredienserna till puddingen i en skål. Rör runt med en sked tills du känner att det börja tjockna. Låt puddingen stå i kylen i minst en timme eller över natten. Toppa med banan och kokos
Chokladig chiapudding till frukost idag!
Det är jättegott med lite mandelsmör som topping också. När jag varit lat har jag blandat fröna med endast vatten och lagt ner några frysta hallon och låtit det stå över natten, också supergott 🙂