Müsli
3 dl fiberhavregryn
2 dl boveteflingor
1 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1 dl mandlar
1 dl hasselnötter
1 dl kokosflingor
2 msk rapsolja
1 dl vatten
2 msk flytande honung
2 dl boveteflingor
1 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1 dl mandlar
1 dl hasselnötter
1 dl kokosflingor
2 msk rapsolja
1 dl vatten
2 msk flytande honung
1 dl finhackade plommon och aprikoser
1 dl torkade gojibär
1 dl russin
1 dl torkade gojibär
1 dl russin
Blanda ihop vatten, olja och honung. Grovhacka nötterna och blanda alla ingredienser utom frukten i en skål/bunke. Strö ut på en plåt klädd med bakplåtspapper
Rosta müslin i mitten av ugnen i cirka 20 minuter på 175 grader, rör om i müslin efter tio minuter
Låt müslin svalna på plåten
Grovhacka den torkade frukten (plommon och aprikos) och blanda alltihop i den svala müslin, förvara i en tätslutande burk
Låt müslin svalna på plåten
Grovhacka den torkade frukten (plommon och aprikos) och blanda alltihop i den svala müslin, förvara i en tätslutande burk
Muums vad gott! Jag saknar nötter <3
du är flitig du <3 Det har öppnats flera rawfood caféer här i stan. Nästa gång du är här tycker jag vi bokar in en fika <3
Kraam