Mitt liv i norr

Hemgjord müsli!

Müsli
3 dl fiberhavregryn
2 dl boveteflingor
1 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1 dl mandlar
1 dl hasselnötter
1 dl kokosflingor
2 msk rapsolja
1 dl vatten
2 msk flytande honung
1 dl finhackade plommon och aprikoser
1 dl torkade gojibär
1 dl russin
 
 
Blanda ihop vatten, olja och honung. Grovhacka nötterna och blanda alla ingredienser utom frukten i en skål/bunke. Strö ut på en plåt klädd med bakplåtspapper
 
Rosta müslin i mitten av ugnen i cirka 20 minuter på 175 grader, rör om i müslin efter tio minuter
Låt müslin svalna på plåten
Grovhacka den torkade frukten (plommon och aprikos) och blanda alltihop i den svala müslin, förvara i en tätslutande burk
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Muums vad gott! Jag saknar nötter <3
    du är flitig du <3 Det har öppnats flera rawfood caféer här i stan. Nästa gång du är här tycker jag vi bokar in en fika <3
    Kraam

stats