Mums vilka goda pannkakor jag gjorde till frukosten i morse, de kan jag verkligen rekommendera! Dessutom är de både gluten- och laktosfria och innehåller bara naturliga ingredienser, bra grejer med andra ord! Som tillbehör hade jag blåbär, granatäpple och kokosgrädde. Kokosgrädde gör du genom att ställa en burk kokosmjölk upp och ner i kylen åtminstone över natten (helst minst 24 h). Sedan öppnar du burken dagen efter, häller ut vattnet och vispar ihop det vita i kokosmjölken som stelnat en aning tillsammans med lite kokossocker som ger grädden en söt och kolaaktig smak. Fantastiskt gott till pannkakorna!
Bananpannkakor (1 portion)
1 banan
2 ägg
1 krm vaniljpulver
Mosa bananen med en gaffel, knäck i äggen och häll i vaniljpulvret, vispa ihop till en smet. Stek i kokosolja i stekpannan antingen som stora, eller mindre pannkakor
Bananpannkakor med blåbär, granatäpple och kokosgrädde
Morgonens fantastiskt goda frukost!
Gott té från Pukka i smaken pepparmynta och lakrits
men kan inte du flytta hit och vara min personliga kock! mums!