Igår hade jag några övermogna bananer i fruktskålen som var alldeles för bruna för att jag skall tycka om att äta de precis som de är så jag slängde ihop världens godaste banankaka. Jag har gjort den förut och blir aldrig besviken över resultatet, otroligt saftig och god, dessutom fri från socker, gluten och mjölk (recept hittar du HÄR). Som tillbehör hade jag kokosgrädde, skivad banan och kakaonibs, inget dåligt eftermiddagsfika det inte!
Mumsfillibabba!
Det där såg inte helt fel ut 😀
Ja det där verkar gott! Tycker det är supersmart att det finns så mycket recept för övermogna bananer 🙂 Men hur fungerar kokosgrädde? Vispar man den som vanligt, eller har den liksom sin konsistens från början?
Trevlig helg!
Ps. Kycklingsalladen i inlägget efter såg riiktigt god ut den med!
Hej Lina!
Kokosgrädden kan du läsa om i länken nedan:
http://mittlivinorr.se/category/dessert.html och du vispar den bara lite snabbt, inte som vanlig grädde som behöver "tjocka på sig" 🙂
Lycka till och trevlig helg du också!
Kram