Header Image

Mitt liv i norr

Här kan du följa mitt liv i vårt vackra Höga Kusten tillsammans med sambo, jakthund, en sprallig 1,5 åring och en gravidmage med beräknad bebis i mitten på augusti. Förutom en inblick i livet i norr och Höga Kustens fantastiska utbud bjuder jag gärna på hembakat, maträtter och sötsaker utan raffinerat socker. Välkommen! Vill du komma i kontakt med mig? [email protected]

Renskavspasta!

Publicerad,
Renskavspasta
En klick smör
1 pkt renskav (finns i frysdisken)
2 vitlöksklyftor
3-5 dl grädde
1 pkt coctailtomater
Salt, peppar
Färsk basilika
 
Fräs renskavet i en klick smör, tillsätt delade gula kantareller och bryn tillsammans. Tillsätt pressad vitlök och häll sedan över grädden. Låt puttra några minuter, smaka av med salt och peppar. Rör ner halverade cocktailtomater och hackad, färsk basilika på slutet. Servera med pasta och riv en smakrik ost över! 
 

Mycket norrländska smaker från renskav, kantareller och riven västerbottensost

2 Kommentarer

  1. ser gott ut 😀

  2. Så gott det ser ut! Verkar ju inte så jättesvårt heller att göra! Får nog testa detta någon dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *