Mitt liv i norr

Renskavspasta!

Renskavspasta
En klick smör
1 pkt renskav (finns i frysdisken)
2 vitlöksklyftor
3-5 dl grädde
1 pkt coctailtomater
Salt, peppar
Färsk basilika
 
Fräs renskavet i en klick smör, tillsätt delade gula kantareller och bryn tillsammans. Tillsätt pressad vitlök och häll sedan över grädden. Låt puttra några minuter, smaka av med salt och peppar. Rör ner halverade cocktailtomater och hackad, färsk basilika på slutet. Servera med pasta och riv en smakrik ost över! 
 

Mycket norrländska smaker från renskav, kantareller och riven västerbottensost
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats