Den här dagen har bara sprungit iväg och det känns som att vi knappt har gjort någonting?! Men det kan vara välbehövligt att ha sådana dagar också, varva ner i tempo och bara ”vara”. Vi har just ätit middag och idag blev det tortillas fyllda med bladspenat, kyckling, paprika, rödlök och fårost, smarrigt! De glutenfria tortillasen har jag gjort tidigare och receptet hittar du HÄR. Jag marinerade kycklingfiléer i en blandning av rapsolja, soya, salt och peppar i några timmar, sedan skivade jag dem och stekte på medelhög värme innan det var dags att fylla tortillasen med kycklingen, grönsaker och ost.
Färdigstekta tortillas, receptet hittar du HÄR
Lägg en tortilla på en plåt med bakplåtspapper. Börja lägga riven ost över hela tortillasen, fortsätt sedan med delad färsk bladspenat, skivad kyckling, skivad paprika och rödlök och toppa med mer ost. Lägg sedan på en tortilla som ”lock”, tillaga i mitten av ugnen på 225 grader i fem minuter, dela tortillasen på mitten och servera!
Tortilla fylld med kyckling, grönsaker och smält ost- mums!