Jag kände mig helt nollställd när jag stod i köket och det var dags för middagslagning häromdagen. Men plötsligt fick fantasin lite energi och jag slängde ihop den här goda rätten med baconinlindad kyckling och couscous. Tyvärr har jag inga mått, men ingredienserna kan jag bjuda på! Jag saltade, pepprade och brynte kycklingen i smör och skivad vitlök i en stekpanna. Lindade in kycklingfiléerna i kalkonbacon och lade de + vitlöksskivorna i en ugnsfast form och hällde över lite grädde. In i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter. Couscousen kokade jag enligt anvisningarna på paketet, men i grönsaksbuljong istället för bara i vatten. Sedan skivade jag champinjoner som jag stekte i smör (saltade och pepprade) och kokade haricot verts. När couscousen, haricot verts och champinjonerna var färdiga blandade jag ihop allt i stekpannan och lät det värmas ihop i några minuter. Enkelt och fantastiskt gott!
Baconinlindad kycklingfilé med couscous