Raw snickers
Nötbotten
3 dl färska dadlar
1,5 dl paranötter
1,5 dl mandlar
1 nypa Himalayasalt
Jordnötskräm
2 dl torkade aprikoser
5 msk cruchy jordnörssmör (eller mer om du önskar)
2 msk kokosolja
Mmm- raw snickers!
Chokladfrosting
6 msk kakaopulver
2 dl kokosolja
1/2 dl agavesirap
1 tsk vaniljpulver
Mixa ingredienserna till nötbotten i en matberedare (börja med nötterna + salt) till önskad grovhet. Rensa dadlarna från kärnor, tillsätt sedan i matberedaren och mixa med nötterna, degen skall ”hålla ihop”. Platta ut nötmixen på ett bakplåtspapper eller plastfilm i en form
Mixa ihop alla ingredienser till jordnötskrämen. Smaka av och tillsätt eventuellt något du vill ha mer av. Bred ut krämen på nötbotten
Mixa ihop alla ingredienser till chokladfrostingen tills den blir len och fin. Toppa kakan med krämen och lite kokosflingor och ställ in den i kylen minst 15 minuter innan servering
Skär ut små bitar och servera den kall!
Mmm- raw snickers!
mums!!
MMMm eller? Jag är lite skeptisk.. Kramen