Jag tycker om pizza, men de få gånger jag äter det brukar jag känna mig som en uppblåst ballong i magen av allt vete. Igår hittade jag ett recept på glutenfri bovetepizza som jag testade och tyvärr blev jag inte alls nöjd med resultatet av botten, det receptet måste jag experimentera lite med så det bjuder jag inte på riktigt än, men toppingen däremot, m-m-m! Jag hade på hemgjord tomatsås (en burk finkrossade tomater, 2 msk tomatpuré, en krossad vitlöksklyfta, nymald svartpeppar och pizzakrydda- kokades ihop i några minuter), riven ost, champinjoner, färsk tomat, vitlök, mozarella ost, bresaola (lufttorkat nötkött), ruccola och rostade pinjenötter.
Toppingen får tummen upp, men botten måste jag fila lite på!
såg bra göttigt ut iaf!
Kommer säkert bli en god pizza med tiden när du finslipar på receptet 🙂
Tack! ❤️ Det hoppas jag också 🙂