Jag slutar jobba klockan fem på eftermiddagarna och innan jag är hemma i mitt kök och sätter igång med middagen hinner minutrarna springa iväg och det brukar sluta med att jag står vrålhungrig framför spisen medan maten tar lång tid, inte en bra kombination för min del! Idag gjorde jag därför en snabbmiddag som dessutom får bli veckans vegetariska bidrag, en spenat- och tomatomelett med sallad och brieost som tillbehör. I omeletten hade jag sex ägg, mjölk (ca 3 dl), salt och peppar som jag vispade ihop. I en ugnsform lade jag färsk bladspenat på botten, hällde över äggröran och toppade med tomatskivor. Skjuts in i ugnen på 200 grader i mitten av ugnen i cirka 20 minuter, sedan är det klart!
Bladspenat, äggröran och tomat- skjuts in i ugnen!
Klart efter en sisådär 20 minuter
Smaklig måltid!
Jag tycker det är så svårt att komma på nya rätter, som går snabbt och uppskattas av alla 4 😉
Detta låter gott, tack för tipset!