Ingen finmiddag utan efterrätt och igår gjorde jag en av mina absoluta raw food favoriter som vi fick njuta av tillsammans med egenplockade hallon och blåbär. Choklad- och kokoskaka är supergod och ännu godare med lite bär som tillbehör!
Choklad- och kokoskaka
1,5 dl naturella cashewnötter
2 dl sötmandel
12 dadlar, urkärnade
3 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
3-6 msk vatten
1 krm himalayasalt
1 dl raw kakao
Kokosflingor
2 dl sötmandel
12 dadlar, urkärnade
3 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
3-6 msk vatten
1 krm himalayasalt
1 dl raw kakao
Kokosflingor
Mixa sötmandel och cashewnötter en stund i en matberedare
Tillsätt övriga ingredienser (utom kokosflingor) och mixa tills det blir en slät kletig deg
Tryck ut i en liten form och strö över kokosflingor
Ställ i frysen en stund
Förvara den i kylen alt i frysen och ta fram en stund innan det skall serveras
Tillsätt övriga ingredienser (utom kokosflingor) och mixa tills det blir en slät kletig deg
Tryck ut i en liten form och strö över kokosflingor
Ställ i frysen en stund
Förvara den i kylen alt i frysen och ta fram en stund innan det skall serveras
En av mina absoluta favoritefterrätter